De online pensioenbank

We noemen onszelf niet voor niets dé online pensioenbank van Nederland. Bij Brand New Day kunnen uw klanten terecht voor pensioenopbouw in de breedste zin van het woord.

Alles is mogelijk

Echt elke optie is mogelijk. Als particulier kan er worden gekozen voor vermogensopbouw op basis van sparen of beleggen. Met of zonder belastingvoordeel.

Bent u op zoek naar pensioen voor werknemers? Kijk dan eens naar de opties binnen ons bedrijfspensioen.

graph_people_PURPLE

Sparen of beleggen?

Aanvullend pensioen opbouwen? Dat kan bij Brand New Day zowel op basis van een variabele spaarrente (0,50%) en op basis van beleggen. Dit kan met onze pensioenrekening-sparen of onze pensioenrekening-beleggen. Wanneer het geld voor een langere periode wordt weggezet, kan beleggen verstandig zijn. Maar dit advies laten we liever over aan u, de financieel adviseur.

Wel of geen belastingvoordeel?

Een tweede keuze die kan worden gemaakt, is of uw klant belastingvoordeel wil bij het opbouwen van zijn of haar pensioen. Met andere woorden, een lijfrente of een box 3 product. Door de beperkingen die het belastingvoordeel oplegt, kan er worden gekozen voor meer flexibiliteit en daarom een box 3 product. Is dit de wens van uw klant? Dan kan geld voor later opzij worden gezet in een beleggingsrekening of in onze ‘gewone’ spaarrekening die nog steeds een hoger rendement biedt dan de meeste grootbanken.
01-Zakelijk-Producten-580x700
heart_PURPLE-1

Bedrijfspensioen

Is uw klant (of bent u misschien zelf) als werkgever op zoek naar een pensioen voor werknemers? Ook daar heeft Brand New Day een oplossing voor. Wilt u meer weten over ons bedrijfspensioen? Laat het uw accountmanager weten of neem contact op via 020 – 75 85 370 of werkgeversdesk@brandnewday.nl.

Rekening openen?

Heeft u al een samenwerking met Brand New Day? Dan opent u de rekening gemakkelijk in onze Adviseursstool. Nog geen samenwerking? Vraag deze dan direct aan!

Scroll naar boven