Verloning.nl <3 Brand New Day

Goed bezig! Je werkt als zelfstandige samen met Verloning.nl en wilt er nu voor gaan zorgen dat je het later net zo goed hebt als nu. Daar helpen Verloning.nl en Brand New Day je graag bij. Maak direct een belafspraak of scroll naar beneden voor alvast iets meer uitleg.

Speciaal voor Verloning.nl

Dankzij de samenwerking tussen Verloning.nl en Brand New Day wordt pensioen sparen voor jou erg makkelijk. En goedkoop. Om te beginnen betaal jij als Verloning.nl klant bijvoorbeeld geen afsluitkosten van 45 euro op het openen van een Pensioenrekening. Daarbij regelen wij samen met jou dat je Brand New Day rekening zo wordt ingericht dat Verloning.nl direct vanaf je loonstrook je pensioenbijdrage stort. Zo wordt pensioen sparen pas écht appeltje eitje.

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone Beleggingsrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

beheer kinderrekening
gift_balloons_BLUE_L

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor u. Daar heb jij geen omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos uw beleggingen inrichten zoals je wilt.

Plan een date

U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3

De kosten

Dankzij Verloning.nl krijg je éxtra goedkoop pensioen. Verloning betaalt namelijk je afsluitkosten voor een pensioenrekening-beleggen bij Brand New Day, waardoor jij nóg minder betaalt dan normaal.

Pensioenrekening - beleggen

 • 45 euro afsluitkosten
  Deze kosten worden door Verloning.nl vergoed
 • 0,50% stortingskosten (per storting)
  Over elke geldstorting betaal je éénmalig 0,50% stortingskosten
 • 0,44% servicekosten (per jaar)
  Deze kosten worden dagelijks berekend en ieder kwartaal afgeschreven
 • 0,15% – 0,17% fondskosten (per jaar)
  Dit zijn de kosten die je jaarlijks aan ons betaalt als je aan modelbeleggen doet. De fondskosten worden altijd verrekend met de koers van de fondsen waarin je belegt

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven