Gemakkelijk overstappen

We doen allemaal weleens iets waarvan we later spijt krijgen. Een veel te dure polis afsluiten, bijvoorbeeld. Gelukkig kunt u die door ons laten overboeken. Dat bespaart u mogelijk een hoop geld.

Waarom overstappen naar Brand New Day?

Omdat we een prijsvechter met topdiensten zijn. Die goede service is enorm belangrijk, maar een goed financieel product begint natuurlijk bij de kosten. Want hoe minder kosten u betaalt, hoe meer rendement er voor u overblijft.

Plan een belafspraak met onze experts


Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. Daarna helpen ze zo nodig direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Overstappen?

Hieronder vindt u de rekening die bij u past. Als u kiest voor een pensioenrekening-sparen of -beleggen, helpen wij u graag met de overstap. Stapt u over met uw vrije beleggingsrekening(en)? Dan kunt u de waarde opnemen bij uw huidige aanbieder en deze vervolgens zelf op uw Brand New Day-rekening storten.

Pensioenrekening-beleggen

 • Neem zelf de regie over uw eigen pensioeninkomen

 • Uw rendement fluctueert

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Beleggen kent risico's

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt kosten om te beleggen

Pensioenrekening-sparen

 • Zelf pensioen opbouwen door te sparen, zonder risico

 • Een variabele spaarrente

 • Fiscaal voordeel als u stort

 • Géén risico over uw geld

 • U bent gebonden aan spelregels

 • U betaalt geen lopende kosten

Beleggingsrekening

 • Beleggen zonder regeltjes of fiscale voordelen

 • Uw rendement fluctueert

 • Geen fiscaal voordeel

 • Beleggen kent risico's

 • Het geld is vrij opneembaar

 • Geen fiscale regels

Hoe werkt overstappen?

Simpel: als u een polis overboekt naar een pensioenrekening-beleggen of pensioenrekening-sparen, kunt u gebruikmaken van onze overstapservice. Wij zorgen er dan voor dat uw huidige aanbieder de polis of rekening overboekt.

Voor iedere overstap dient u een nieuwe rekening te openen: u bepaalt zelf of u gaat sparen of beleggen. Kiest u voor een pensioenrekening-beleggen? Dan dient u eerst zo’n rekening te openen. Bij het openen van de rekening kunt u aangeven dat er een polis overgeboekt wordt.

Kiest u voor een pensioenrekening-sparen? Dan vragen we u om eerst even een formuliertje in te vullen. Daarna nemen wij contact met u op

Overstappen met uw vrije beleggingsrekening?

Beleggen bij Brand New Day is simpel: de beste indexfondsen, een enorme spreiding en de laagste kosten. Dat heeft onze klanten tot nu toe ook best aardige rendementen opgeleverd. Hieronder opent u direct zo’n beleggingsrekening.

Wilt u overstappen met het geld dat u ergens anders op zo’n vrije beleggingsrekening heeft staan? Dan hoeft u slechts het geld bij uw huidige aanbieder op te nemen en het op de beleggingsrekening bij Brand New Day te storten. Zo gepiept dus.

Onze overstapservice

Wilt u uw huidige lijfrentepolis of bankspaarproduct laten overboeken naar Brand New Day? Met onze overstapservice heeft u daar nauwelijks omkijken naar.

Het enige dat u hoeft te doen is onze overstapbrief in te vullen en naar ons op te sturen: wij handelen vervolgens alles af met uw huidige partij en zorgen ervoor dat uw geld zo snel mogelijk bij Brand New Day staat.

Zelf doen? Dat is wat ingewikkelder, maar het kan wel. Onze informatieservice kan u uitleggen hoe het werkt.

De kosten

Boekt u een polis over naar een pensioenrekening-beleggen? En maakt u gebruik van onze handige overstapservice? Dan betaalt u ons eenmalig € 199. Boekt u meerdere producten over of een product dat de einddatum heeft bereikt? Neem dan even contact met ons op. We kunnen de overstapkosten dan misschien aanpassen.

Overstappen naar een pensioenrekening-sparen? Dat is altijd helemaal gratis.

apple

Afsluitkosten

Opent u een pensioenrekening bij ons? Dan betaalt u eenmalig een bedrag aan afsluitkosten, afhankelijk van het type rekening. Een pensioenspaarrekening kost € 25, een pensioenrekening-beleggen € 45.

Deze kosten zijn eenmalig: u betaalt dus niets voor het openen van een rekening als u al zo’n zelfde rekening heeft. En opent u meteen meerdere rekeningen van hetzelfde type? Dan betaalt u uiteraard slechts eenmaal de afsluitkosten. Hier vindt u alle mogelijke kosten op een rijtje.

Zit u nog met vragen?

U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij het overboeken van uw polis en daar geven we u groot gelijk in. Heeft u een vraag? We helpen u graag!
Pensioenrekening-beleggen
Een persoonlijk pensioenpotje op basis van beleggen.


Pensioenrekening-sparen
Een persoonlijk pensioenpotje op basis van sparen.


De veiligheid van uw geld
Mooie woorden bieden geen bescherming, goede regelingen wel. We hebben het voor u opgeschreven.
Wat gebeurt er bij overlijden?
U wilt er waarschijnlijk niet aan denken, maar wat gebeurt er met uw pensioenpotje als u iets overkomt?

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven