Welkom, zzp’er

Als zzp’er heb je genoeg te doen. Je regelt je eigen opdrachten, je bepaalt je eigen uurtarief én je zorgt zelf voor je eigen pensioenpot. En omdat je bent aangesloten bij ZZP Nederland kun je heel gemakkelijk en voordelig zélf pensioen opbouwen met een pensioenrekening van Brand New Day. Dankzij je abonnement bij ZZP Nederland betaal je namelijk geen afsluitkosten als je een pensioenrekening opent. Scheelt je toch maximaal €45. Dat is al een goed begin en dus het halve werk.

Waarom is Brand New Day de juiste partij voor mij?

Wij zijn ook ondernemers. We snappen daarom heel goed: geen klanten, geen brood. Daarom leveren we iedere klant de topservice- en producten die we zelf ook zouden verwachten.

Bent u trouwens op zoek naar spanning en sensatie? Dan moet u niet bij ons zijn. Het geld van onze klanten beleggen we op een wetenschappelijke manier: lage kosten, enorme spreiding, indexen volgen, blik op oneindig en dan wat er ook gebeurt op de internationale beurzen: niet in paniek raken, vast blijven houden aan het plan. Slow money. Daar word je rijk van. Duurt alleen even.

Wat kan ik met een pensioenrekening?

Bij Brand New Day begrijpen we heel goed dat niemand erop zit te wachten om in zijn spaarzame vrije tijd bezig te zijn met zijn grijze haren. Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen later een beetje knap kan genieten van zijn grijze jaren. En dat doe je heel eenvoudig als je nu een pensioenrekening opent. Zo’n rekening werkt heel simpel: Je opent hem in een paar minuten, stort er geld op en ondertussen helpt de Belastingdienst je een handje. Je krijgt namelijk best wel heel veel belastingvoordeel met zo’n pensioenrekening.

Belastingvoordeel

Waarom een pensioenrekening en geen gewone spaar- of beleggingsrekening? Omdat je met de pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. Je krijgt namelijk een flink deel van je inleg terug tijdens je belastingaangifte en je hoeft geen belasting te betalen over het geld op de rekening. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

De spelregels in het kort

Om het wat gemakkelijker te maken een kort overzicht van de spelregels en de belastingvoordelen.

  • Een flink deel van wat je op de rekening stort, krijg je weer terug

  • Je betaalt geen vermogensbelasting over het geld op de rekening

  • Tijdens je pensioen betaal je minder inkomstenbelasting

  • Je mag het geld niet zomaar opnemen

  • Op je AOW leeftijd koop je een lijfrente-uitkering aan, hierover betaal je inkomstenbelasting

  • Er is een maximum bedrag (jaarruimte) dat je per jaar mag storten

Een rekening openen

Direct beginnen met pensioenopbouw? Goed idee! Vul dan eerst even dit formuliertje in, dan weten we dat jij, zoals afgesproken, geen afsluitkosten hoeft te betalen. Daarna kun je een rekening openen via deze link.

Het kan zijn dat we hierover even contact met je opnemen.

Meer over de rekeningen

U kunt bij ons een pensioenrekening-sparen of pensioenrekening-beleggen openen. Lees meer over de rekeningen voordat u er één opent.

Meer informatie over onze pensioenrekening-beleggen 
Meer informatie over onze pensioenrekening-sparen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven