Nieuw: lijfrente-uitkering

Naast vermogensopbouw is het nu ook mogelijk om een lijfrente-uitkering te openen bij Brand New Day. Op deze manier helpen wij de klant met elk aspect van pensioen.

Zo werkt het

Via onze adviseurstool vraagt u binnen een handomdraai een offerte aan voor u klant. Die offerte wordt bepaald door het uit te keren vermogen, de uitkeringsduur en de uitkeringsfrequentie. Als uw klant de offerte accepteert, kunt u diezelfde lijfrente-uitkering vervolgens openen via de adviseurstool. En komt er een waarde over van een andere partij? Dan helpen we u daar uiteraard mee.
lamps_person_PURPLE

De keuzes

Uw klant bepaalt helemaal zelf hoe de uitkering wordt ingericht. De minimale uitkeringsduur is 5 jaar, de maximale 30 jaar. De uitkering kan maandelijks plaatsvinden, maar ook per kwartaal, halfjaar of jaar. En dient de eerste uitkering uitgesteld te worden? Geen probleem. Uw klant heeft altijd de mogelijkheid om de eerste uitkering 12 maanden uit te stellen.

De rente

Die is nergens hoog. Zo eerlijk moeten we zijn. Maar bij Brand New Day wél erg competitief. Benieuwd naar onze rentepercentages?

graph_people_PURPLE
heart_PURPLE-1

Aanvragen vanuit het buitenland

Klanten woonachtig in het buitenland? Geen probleem. Veel van onze klanten met een lijfrente-uitkering zijn namelijk woonachtig in Frankrijk, Italië, België… Noem maar op.

Samenwerken?

Dat lijkt ons leuk! En we denken ook dat u er goed aan doet. Wilt u een samenwerkingsovereenkomst tekenen? Dat doet u hier. Liever eerst kennismaken? Stuur dan even een mailtje naar adviseur@brandnewday.nl. Nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven