Pensioen voor Gekko’ers

Net als administratie, zijn we ook niet dol op pensioen. Maar, net als het bijhouden van een goede administratie, is het wel súper belangrijk om je pensioen goed te regelen. Daarom werken wij samen met Brand New Day. Zij maken pensioen begrijpelijk, makkelijk en goedkoop. En het belangrijkste: je hebt en houdt altijd alles zelf in de hand.

Speciaal voor Gekko

Dankzij onze samenwerking heb jij als Gekko gebruiker een speciale regeling. Zo betaal je als Gekko gebruiker om te beginnen geen afsluitkosten (dat scheelt je direct €45) én kan je hieronder een gratis pensioen date plannen met één van onze pensioenexperts.

Plan een date

Plan een Pensioendate met onze experts van de Informatieservice. Zij vertellen je stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al je vragen. Daarna helpen we zo nodig graag direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als jij voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

beheer kinderrekening

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaar of beleggingsrekening? Omdat je met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan, zeker als je nog tientallen jaren te gaan hebt tot je pensioen!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel een paar spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat. In jouw pensioen gesprek kan je hier meer informatie over vragen.

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor je. Daar heb jij nauwelijks omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos jouw beleggingen inrichten zoals jij dat wilt.

Alles over beleggen en rendementen

gift_balloons_BLUE_L

De kosten

Dankzij Gekko krijg je éxtra goedkoop pensioen. Gekko betaalt jaarlijkse servicekosten voor je aan Brand New Day, waardoor jij nóg minder beheerkosten betaalt dan normaal. Los van beheerkosten betaal je dan verder alleen nog maar stortingskosten.

Modelbeleggen

 • 45 euro afsluitkosten
  Deze kosten worden vergoed door Gekko.
 • 0,50% stortingskosten
  Over elke geldstorting betaal je éénmalig 0,50% stortingskosten.
 • 0,44% servicekosten (per jaar)

  Deze kosten worden dagelijks berekend en ieder kwartaal afgeschreven.
 • 0,15% - 0,17% fondskosten (per jaar)

  Dit zijn de kosten die u betaalt als u aan modelbeleggen doet. De hoogte is afhankelijk van de portefeuille die u kiest.

Vrij beleggen

 • 45 euro afsluitkosten
  Deze kosten worden vergoed door Gekko.
 • 0,50% stortingskosten
  Over elke geldstorting betaal je éénmalig 0,50% stortingskosten.
 • 0,44% servicekosten (per jaar)

  Deze kosten worden dagelijks berekend en ieder kwartaal afgeschreven.
 • 0,15% - 0,17% fondskosten (per jaar)

  De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de door u gekozen fondsen. De fondskosten worden altijd verrekend met de koers van de fondsen waarin u belegt.
Scroll naar boven