Clientonderzoek starten

U heeft uw bedrijf aangemeld voor de flexibele pensioenoplossing voor werkgevers. Dus is het nu even aan ons om uw bedrijf en de organisatie eromheen in kaart te brengen. Niet per se onze hobby maar wel erg belangrijk voor de toezichthouder. Op deze pagina vindt u meer uitleg en wat handvatten om het zo soepel en snel mogelijk te doorlopen.

UBO

Voordelen werkgever
Verschil werkgeverspensioen

Bewijs van inschrijving UBO-register

Ondanks dat het register niet meer openbaar is (en wij dus niet meer controleren wie hier staan ingeschreven namens uw organisatie) moeten wij evengoed verifiëren dat het UBO formulier correct is ingevuld. Daarvoor hebben wij het bewijs van inschrijving van de betreffende UBO’s nodig. 

Dit bewijs is per post naar zowel de ingeschreven personen, als naar uw organisatie gestuurd. Nu komt het wel eens voor dat dit niet goed in de administratie is verwerkt, waardoor u het nu niet makkelijk meer kan vinden. In dat geval kunt u via de button een voorbeeldbrief downloaden om uw bewijs van inschrijving op te vragen bij de KvK naar ubo@kvk.nl.

Organogram

Wij zijn wettelijk verplicht om de organisatie- en aandeelhouderstructuur (ook wel concernrelatie) van een zakelijke relatie in kaart te brengen. Daarom hebben we een grafische weergave (organogram) van uw concernrelatie nodig die duidelijk maakt wat de eigendomsstructuur is en wie dus de UBO’s zijn.  

Is er nog geen organogram van de organisatie? Dan kunt u hier een voorbeeld downloaden en via deze (gratis) online tool er heel eenvoudig een maken.  

Over ons

Documenten bij elkaar?

Bewijs van Inschrijving UBO-register aangevraagd bij de KvK en zit u hier nog op te wachten? Stuur ons dan vooral alvast de UBO-verklaring en het organogram! Klik op onderstaande knop en mail ons de documenten direct.
Scroll naar boven