Je eigen pensioen, zo geregeld

Als freelancer heb je genoeg ballen in de lucht te houden. Je eigen klussen, eigen verzekeringen, eigen administratie, eigen… Je begrijpt ons. Wat je niet helemaal zelf hoeft te regelen: je pensioen. Daar helpen wij je bij.

Speciaal voor Jobner talent

Bij Brand New Day begrijpen we heel goed dat niemand erop zit te wachten om in zijn spaarzame vrije tijd bezig te zijn met zijn grijze haren. Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen – en freelancers in het bijzonder – later een beetje knap kan genieten van zijn grijze jaren.

Daarom bieden we je twee rekeningen aan: een pensioenrekening-beleggen en een ‘gewone’ beleggingsrekening. Stort je op de pensioenrekening? Dan hoef je over dat bedrag geen belasting te betalen, maar zet je het geld wel vast voor later. Nog geen zin om je geld direct vast te zetten?  Stort dan op je beleggingsrekening. Beide rekeningen zijn voor jou als Jobner talent kosteloos te openen. Scheelt toch al snel 45 euro. Lees hieronder hoe het werkt.

hammer_YELLOW

Jaarruimte

Vroeg beginnen loont

Acceptatiecriteria werkgever
Acceptatiecriteria werkgever

Een rekening openen

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven