Hallo Tellow-ers

Goed dat je er bent. Je staat op het punt om, los van je administratie, ook te kiezen voor het grootste gemak in pensioen sparen. Maak hieronder direct een gratis telefonische afspraak met de Pensioendesk voor meer uitleg of scroll verder voor meer info over de mogelijkheden.

Speciaal voor Tellow-ers

Dankzij Tellow wordt pensioen opbouwen nog eenvoudiger. En goedkoper. Want los van een gratis afspraak met onze Pensioendesk, kunnen alle Tellow-ers bij ons ook gratis een Pensioenrekening openen. Dat wil zeggen dat wij de afsluitkosten van €45 niet in rekening brengen.
Voorwaarden lijfrente-uitkering

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaar of beleggingsrekening? Omdat je met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan, zeker als je nog tientallen jaren te gaan hebt tot je pensioen!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel een paar spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat. In jouw pensioen gesprek kan je hier meer informatie over vragen.

De beleggingen

Je hoeft geen verstand van beleggen te hebben om pensioen te sparen. Wij beleggen namelijk voor je. Daar heb jij nauwelijks omkijken naar. Wil je er juist wél mee bemoeien? Geen probleem. Je kan altijd kosteloos jouw beleggingen inrichten zoals jij dat wilt.

rente lijfrente-uitkering

Hoe werkt het?

U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3
Voorwaarden zakelijke beleggingsrekening

Liever zelf doen?

Kun je het wel alleen? Geen probleem.
Pensioenrekening
Beleggen voor je pensioen? Hoe eerder je begint, hoe minder je hoeft in te leggen.
Sparen voor je grijze haren
Ga je voor safe en kies je voor sparen? Open dan onze pensioenrekening-sparen.
Beleggingsrekening
Hetzelfde als je spaarrekening maar dan op basis van beleggingen.
Kinderrekening
Geld opzij zetten voor je kind(eren)? Goed idee! Dat kan met onze kinderrekening.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven