Het Pensioenpakket

U wilt graag iets aan uw pensioen doen. Alleen de keuze tussen vrij beleggen, belastingvrij beleggen of misschien toch maar gewoon sparen, is nog niet makkelijk. Daarom hebben wij een Pensioenpakket, zodat u niet hóéft te kiezen. Al het gemak in 3 rekeningen, voor de prijs van 1.

Start direct

Heeft u al genoeg gehoord en wilt direct van start met een Pensioenpakket? Laat dan je gegevens achter en open een Pensioenrekening-beleggen. Wij openen daarna  automatisch een Pensioenrekening-sparen en een Beleggingsrekening voor u.

Of scroll verder voor meer informatie over de rekeningen.

lamp1_BLUE_D

Pensioenrekening Beleggen

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone Beleggingsrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat u per jaar mag storten (uw jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat u met pensioen gaat.

Beleggingsrekening (vrij vermogen)

Liever niet direct al uw geld geblokkeerd wegzetten maar wel alvast beleggen? Stort dan op u een Beleggingsrekening. U kunt hier geld op storten en weer van opnemen, zo vaak en zoveel u wilt.

Voordelen werkgever
Voorwaarden zakelijke beleggingsrekening

Pensioenrekening Sparen

Heeft u nu of straks behoefte aan meer zekerheid? Stort dan op de Pensioenrekening Sparen. U behoudt of krijgt hetzelfde belastingvoordeel, alleen zonder risico’s. Zonder risico’s maar ook met beperkte opbouw: u krijgt een variabele rente van 0,50%.

Liever even bellen?

U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3

Plan een belafspraak met onze experts


Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. Daarna helpen ze zo nodig direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.
Scroll naar boven