De Pensioen Workshop

Voor wat, hoort wat. Het succes van uw bedrijf is mede te danken aan uw medewerkers. Dus iets regelen waardoor zij het later net zo goed hebben, is wel zo fijn. Maar als start-up, ‘klein bedrijf’ of uit principe zit u liever (nog) niet vast aan een bedrijfspensioen. In dat geval komen wij graag langs om uit te leggen hoe dit ieder voor zich werkt.

Eerst even dit

Een vrijblijvend en individueel pensioen (lijfrente) aanbieden aan uw werknemers is géén arbeidsvoorwaarde. Het is dus ook geen pensioenregeling waarmee uw zorgplicht is voldaan of werknemers aanvullend verzekerd zijn. Wilt u meer weten over de prijs (lager dan u denkt) of de mogelijkheden van een bedrijfspensioen?

Wat doen we?

Wij komen langs voor een workshop van ongeveer 90 min. We hebben daarbij geprobeerd het pensioenverhaal zo leuk mogelijk te maken. Wat het niet is, maar we doen ons best. Dat telt ook al een beetje, toch?

Vragen als ‘hoe werkt pensioen in Nederland eigenlijk‘, ‘wat kan ik zelf doen‘ en ‘hoe regel ik dat zo fiscaal gunstig als mogelijk‘ worden allemaal beantwoord. En nog wat informatie over beleggen, sparen en natuurlijk.. Brand New Day.

Lijfrente-uitkering aankopen
Voorwaarden lijfrente-uitkering

Ok, en dan?

Na de workshop krijgen alle deelnemers een unieke link voor het maken van een (gratis) telefonische afspraak met onze pensioen experts. Zo kan ieder voor zich het op individueel niveau met ons oppakken. Gewoon thuis op de bank met een laptop of tablet op schoot. We helpen met het berekenen van de fiscale ruimte. Helpen we bij de keuze sparen of beleggen. En alle andere overige vragen die er nog zijn.

En wat kost dit?

Niks. Wij komen kosteloos langs. Wel raden wij aan om het zo laagdrempelig mogelijk te maken voor deelnemers om te starten. Bijvoorbeeld middels een eenmalige (extra) bijdrage bij aanvang. Of door de afsluitkosten per deelnemer te vergoeden (€45). Zo hopen wij dat iedereen uiteindelijk ook écht zorgt dat ze het later net zo goed hebben als nu.

Liever even bellen?

U kiest een tijdstip
Wij kunnen u tot 20:00 ‘s avonds bellen.
1
Wij bellen u
Reken op een speling van 15 minuten, we vergeten u nooit!
2
Geen verkoopgesprek…
U vraagt, wij antwoorden. Uiteraard vrijblijvend (in de hoop ‘wie goed doet, goed ontmoet’)
3
Scroll naar boven