LIJFSTIJL Coaches

Welkom bij Brand New Day!

Fijn dat u zich al iets meer heeft ingelezen over Brand New Day. Zit u met nog meer vragen? Maak dan hieronder een belafspraak of kijk gerust verder.

Aanmeldformulier LIJFSTIJL Coaches.
Meld u hier aan en krijg de afsluitkosten van ons vergoed.

Maak een belafspraak

Plan een belafspraak met onze experts van de Informatieservice. Zij vertellen stap voor stap wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden al uw vragen. Daarna helpen ze zo nodig direct met het openen en inrichten van de gewenste rekening. Als u voor een kop koffie, laptop en een goede stoel zorgt, doen onze experts de rest.

Klanten geven ons een op Klantenvertellen.nl

250.000 slimme Nederlanders gingen u voor

We beheren ruim 5 miljard voor onze klanten

Pensioenrekening-beleggen

  • Beleggen voor uw eigen pensioenpotje, met belastingvoordeel.

Pensioenrekening-sparen

  • Sparen voor uw eigen pensioenpotje, met belastingvoordeel.

Beleggingsrekening


  • Gewoon beleggen voor later, zonder verplichtingen of spelregels.

Vermogen opbouwen zoals u wilt

U kunt bij ons sparen of beleggen voor later met belastingvoordeel, maar de Belastingdienst hanteert daarvoor wel een paar spelregels. Toe aan wat meer flexibiliteit? Dan kunt u ook gewoon sparen en beleggen zonder belastingvoordeel en zonder de spelregels van de Belastingdienst.

Model Zeer offensief Offensief Neutraal Defensief Zeer defensief
Gemiddeld 7,12% 5,66% 4,41% 3,09% 1,71%

De Dikke Disclaimer: het gemiddelde rendement per jaar van elke modelportefeuille over de periode 1 januari 2010 tot en met 30 september 2023, ná aftrek van service- en fondskosten en met jaarlijks herbalanceren op 31 december (van 1 januari 2010 tot en met 31 oktober 2020 de standaardfondsen van de beleggingsrekening van Brand New Day Vermogensopbouw en vanaf 1 november 2020 tot en met 30 september 2023 de modelportefeuilles bij de beleggingsrekening van Brand New Day Bank). Rendementen uit het verleden bieden natuurlijk géén garantie voor de toekomst. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, zowel positief als negatief. Rendementen afkomstig van Brand New Day Vermogensopbouw.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.

Scroll naar boven