Storten op uw Brand New Day rekening

U wilt wat geld apart zetten voor later? Verstandig! We hebben dit zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u. Hier staan drie opties overzichtelijk onder elkaar.

Periodieke incassering

Het is vrijwel onmogelijk om het perfecte moment op de beurs te voorspellen. Daarom denken wij dat het verstandig is om doorlopend iets apart te zetten. Dat doet u gemakkelijk met een periodiek incasso. Zo pakt u de pieken en dalen van de beurs mee.

Om dit te doen logt u in op uw persoonlijke omgeving. Vervolgens klikt u op de rekening waar u op wilt storten. Op het tabblad ‘Overzicht’ kunt u onder de kop ‘Geld storten en opnemen’ een periodiek automatisch incasso instellen.

Met een periodieke overschrijving pakt u zowel de dalen als pieken van de beurs mee. Lees hier waarom wij denken dat dit verstandig is.

Overmaken met iDEAL

Met iDEAL kunt u vrij gemakkelijk eenmalig een bedrag op uw spaar- of beleggingsrekening bij Brand New Day storten. Als u ingelogd bent op uw persoonlijke omgeving, kunt u op het tabblad ‘Mijn rekeningen’ via de blauwe knop met het iDEAL logo en de tekst ‘Geld storten’ een bedrag overmaken. U hoeft vervolgens alleen maar het gewenste bedrag in te vullen en uw bank te selecteren. Als u daarna op ‘Volgende stap’ klikt, sturen wij u door naar de beveiligde betaalomgeving van uw bank.

Bent u al ingelogd? Start dan hier een overschrijving via iDEAL.

Overmaken vanaf uw huisbank

Uw rekening bij ons heeft een eigen IBAN. Dat is een internationaal bankrekeningnummer. Hiermee kunt u vanaf elke andere rekening een bedrag op uw rekening bij Brand New Day storten. Zo kunt u vanaf bijvoorbeeld uw betaalrekening een bedrag overmaken naar uw spaar- of beleggingsrekening.

Het IBAN van uw rekening(en) vindt u na het inloggen op het tabblad ‘Mijn rekeningen’ onder de kop ‘Nummer’. Onze IBANs beginnen altijd met NL, gevolgd door twee cijfers en BNDA.

U kunt bij het aanmaken van de overboeking er ook voor kiezen om er een periodieke overboeking van te maken. Zo kunt u vanaf een tegenrekening bijvoorbeeld maandelijks een bedrag op uw beleggingsrekening storten. Wel zo verstandig denken wij. Lees hier waarom.

BND-beleggenalgemeen-achtergrond
Sparen & beleggen

De 5 voordelen van periodiek beleggen

Periodiek beleggen is lekker laagdrempelig, maar er zijn nog meer voordelen.
Lees meer
Goudstaaf
Sparen & beleggen

Beleggen in onrustige tijden

Tijdens onrustige beurstijden kan het verleidelijk zijn om op de rem te trappen. Maar is dat wel verstandig?
Lees meer
Scroll naar boven