Afdrukken

Is er een Brand New Day-app?

Bijna! De app is ontwikkeld en wordt momenteel getest. We verwachten dat we hem in november 2023 officieel kunnen lanceren. In de tussentijd werkt onze website gelukkig perfect op iedere mobiele telefoon, en dat blijft ook zo.

Heeft u geen zin om iedere keer de website te openen op uw mobiel? U kunt u MijnBND toevoegen aan uw beginscherm, zodat u voortaan met 1 klik bij onze inlogpagina terechtkomt. Hier leggen we uit hoe u dat doet:

Scroll naar boven