Afdrukken

Kunnen jullie mij beleggingsadvies geven?

Bij Brand New Day belegt u zelfstandig, zonder dat wij u beleggingsadvies geven. U bepaalt zelf of onze rekeningen en de manier waarop u belegt aansluit bij uw behoefte, risicobereidheid en (financiële) situatie. De dienstverlening van Brand New Day is namelijk op basis van execution-only. Dat houdt in dat wij alleen rekeningen aanbieden en beleggingsopdrachten voor u kunnen uitvoeren, maar dat we u niet adviseren over het product dat het beste bij u past. Wij geven dus nooit advies over uw beleggingen of de door u te kiezen rekening.

Zelfstandig beleggen is alleen geschikt voor diegenen die zelf kennis van en ervaring met (de risico’s van) beleggen (in beleggingsfondsen) hebben. Denkt u onvoldoende kennis te hebben van die risico’s? Dan kunt u een adviseur raadplegen voor beleggingsadvies of een andere manier van vermogensopbouw overwegen.

Brand New Day biedt bovendien zowel spaar- als beleggingsproducten aan. Wij adviseren u niet over welke rekening in uw situatie het meest geschikt is. U kunt hiervoor natuurlijk wel contact opnemen met een erkend financieel adviseur.

Fiscaal advies

Met sommige van onze producten bent u gebonden aan fiscale regels en kunt u profiteren van bepaalde fiscale voordelen. Houdt er rekening mee dat wij u alleen informeren over deze rekeningen en de bijbehorende fiscale regels: we adviseren dus niet of dit product wel of niet bij u past.

Beleggingsadvies geven doen we dus niet, maar informeren natuurlijk wel. Als u een vraag heeft over beleggen bij Brand New Day of over een van onze rekeningen, kunt u daarvoor altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken.
Scroll naar boven