Afdrukken

Hoe kan ik mijn tegenrekening wijzigen?

Uw tegenrekening is de rekening waarvan wij geld incasseren en/of waarnaar wij geld overmaken. U kunt deze zelf wijzigen via MijnBND. Klik hiervoor in het overzicht op de rekening waarvan u de tegenrekening wilt wijzigen en klik vervolgens op het tabje Wijzigen tegenrekening. Soms moet u hiervoor eerst Meer selecteren.

Nadat u de nieuwe tegenrekening heeft ingevoerd, ontvangt u via e-mail of SMS een controlenummer. Als u dat controlenummer in MijnBND invoert, kunt u een al bij ons bekend IBAN of een nieuwe IBAN koppelen aan uw rekening.

U kunt uw tegenrekening ook wijzigen door even contact op te nemen per mail op klant@brandnewday.nl vanaf het bij ons bekende e-mailadres. Stuur ons in dat geval even de volgende informatie toe:


Let erop dat bij wijzigen van uw tegenrekening via e-mail en het opsturen van uw identiteitsbewijs uw tenaamstelling (initialen + achternaam) overeenkomen met die van uw tegenrekening. Indien dit niet het geval is zal er een nieuw document opgestuurd moeten worden met daarop dezelfde tenaamstelling als die van uw tegenrekening.

Scroll naar boven