Afdrukken

Hoe pas ik mijn beleggingen aan?

Of, en hoe u uw beleggingen kunt aanpassen, is afhankelijk van een aantal zaken. Is er bijvoorbeeld een adviseur aan uw rekening gekoppeld en beheert hij of zij de rekening voor u? Dan kunt u zelf geen wijzigingen doorvoeren aan uw rekening. Vraag uw adviseur in dat geval de door u gewenste wijzigingen door te voeren. Is er geen adviseur aan uw rekening gekoppeld? Dan kunt u op de onderstaande manier uw beleggingen aanpassen.

Log allereerst in in MijnBND. Hierna komt u op een overzichtspagina van uw rekening terecht, waarna u op de rekening klikt waarvan u de beleggingen wilt aanpassen. U komt dan op een overzichtsscherm van uw rekening terecht. Onder het kopje ‘Risicoverdeling aanpassen’ kunt u wijzigingen in uw beleggingen aanbrengen. Als u aan modelbeleggen doet, kunt u rechtsonderin het scherm aangeven in welk model u wilt beleggen.

 

Kiest u voor ‘Vrij beleggen’? Dan kunt u zelf uw risico- en fondsverdeling aanpassen door op de groene knop ‘fondsen kiezen’ te klikken. Heeft u de gewenste wijzigingen doorgevoerd? Dan kunt u naar beneden scrollen en op de groene knop ‘wijzigingen opslaan’ klikken. We vragen u vervolgens om de wijziging te bevestigen via een controlenummer dat we per sms naar u toesturen.

De risico’s van beleggen

Risicoloos beleggen bestaat natuurlijk niet en u kunt een deel van uw inleg verliezen. Lees meer over de risico’s en hoe u die kunt beperken

Scroll naar boven